Inloop

Insecten Café

Doel van ons Inloop Insecten Café!

Bredere bekendheid omtrent de insecten industrie te creëren. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld de insecten  inzetten  voor de ‘eiwit-transitie’. Er is heel veel kennis maar waar haalt u dat vandaan? Internet, jazeker daar ook vandaan, maar gesprekken met gelijk gestemden levert u veel sneller voortgang in uw wensen lijst of gedachten wereld over hoe alles anders/beter/sneller kan. 

Uiteindelijk is het doel van deze Inloop Insecten cafés om mensen/ondernemers (met ideeën en plannen) te binden in een Insect cirkel waarbij de deelnemers aan de cirkel met elkaar aan de slag gaan om gezamenlijk 1 doel na te streven; een betere wereld voor ons allen.

Voor wie is het  Inloop Insecten Café?

 

R

Voor iedereen die ‘iets’ met insecten heeft of wil hebben in de toekomst. Iedereen die zich wil laten informeren over de kansen/ mogelijkheden en vooral ook de onmogelijkheden

R

Instappers in een Insecten Cirkel, Je expertise gebruiken in een Insecten Cirkel om zo gezamenlijk tot nieuwe producten, inzichten en kansen te komen die duurzaam en toekomst gericht zijn

R

Voor wie gesprekken wil starten met Expert(s) en ervaren Insecten Cirkel deelnemers

R

Contact wil leggen met de begeleider die deze bijeenkomst en ook de insect cirkels faciliteert, begeleid en administreert

R

In een vertrouwde en vertrouwelijke omgeving, uw kansen samen met andere experts evalueren om tot een mooi product  te komen

R

Ontmoeten van andere ondernemende mensen en/of eigenaren van bedrijven  die duurzaamheid willen nastreven

R

Ontmoeten van ondernemers die blik op de toekomst hebben

R

Ondernemers die bedrijven zoeken die een andere invulling kunnen leveren voor hun huidige bedrijf, misschien bent u dat wel!

Inloop Insecten Café

Wat houdt het Inloop Insecten Café in?

Het Inloop Insecten Café vind enkele keren per jaar plaats. Aan het einde van de dag tussen 16 – 18 uur (met uitloop of opvolging in 1:1 afspraak) – zodat het aan het eind van uw werkdag past en kansen biedt om vol energie en inspiratie weer naar huis te gaan.

De deelname is gratis, deze services van IVE en Brightlands zijn gratis voor ondernemers die een wens/ doel/ plan hebben. Dus eigenlijk voor u allemaal. Door COVID zult u zich wel moeten aanmelden zodat we een vellige set-up kunnen maken met voldoende afstand tussen de deelnemers!

Het belangrijkste is dat u in kleine groepjes of 1-1 gesprekken kunt voeren over de kansen en mogelijkheden rondom insecten. Uiteraard zorgen wij voor een drankje en een hapje.

Maakt U op insecten gebaseerde producten en wil u die meebrengen om de deelnemers te laten proeven…… Doen zou ik zeggen.

Aanmelden  kunt u via button – dit is (wel) verplicht. In de eerste plaats door COVID zodat we voor een veilige bijeenkomst kunnen zorgen maar er worden op het aanmeld formulier ook vragen gesteld als ‘’wat is uw persoonlijke doel om vandaag mee te doen’’dit willen wij gebruiken om de genoemde (voor u interessante) onderwerpen ook een beetje te sturen zodat er ook aandacht aan besteed kan gaan worden.

Zodat u ook met een aantal antwoorden naar huis kan gaan,

Heeft u nog vragen? 

Mocht u nog vragen hebben over onze inloopdagen, stuur ons een bericht via het contact formulier.

Wij kijken ernaar uit U te ontmoeten.

Contact

Email

Theo@ligaros.com

Telefoon

06-53230244

Bezoek

Villa Floraweg 1

5928 RC Venlo